Roeleveenseweg 25, ZoetermeerDownload brochure

Hartelijk dank voor je interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Price
€ 3.900.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
District
Buitengebied
Location
Near edge of forest, On the waterfront, Near quiet road, Clear view, Sheltered location, Open location, Near waterway, In forest area, Rural location
Zipcode
2716 RB Zoetermeer
Type
Detached house
BuildYear
1952
Build type
Existing
Garden
Yes, Garden all round
Parking
Garage, Free standing, stoneParking spot, 35m²
Rooms
8
Bedrooms
4
Bathrooms
4
Living surface
340m²
Plot surface
8,0ha
Volume
1.515m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?

Curious about the area?

Check out our neighborhood page

Share:
 • Description

  Meer privacy is er in de Randstad niet te vinden. Wat hier te koop wordt aangeboden omvat 80.375 m2 perceel met diverse opstallen, gelegen aan een grote waterpartij.

  Zoiets als dit gaat u nooit meer vinden – werkelijk een ‘once in a lifetime opportunity’.

  Dit unieke project is gelegen aan een prachtig doodlopend landweggetje op de grens van Den Haag en Zoetermeer, in een landelijke omgeving midden in de natuur en aan het water. U waant zich op vakantie terwijl u thuis bent, maar binnen 10 minuten doet u weer actief mee met de drukte van de stad. De snelwegen naar diverse richtingen van het land (of het Haagse centrum) zijn op korte afstand gelegen. Er is zelfs vlakbij plek om met een helikopter te landen.

  Het hoofdverblijf betreft een prachtig vrijstaand landhuis. De sfeer die het huis biedt - in combinatie met de unieke ligging aan een enorme plas - valt moeilijk in woorden uit te drukken, maar onderaan de advertentie geeft de eigenaar een enthousiaste omschrijving van het object: een aanrader om te lezen!

  Wat te koop staat, omvat het volgende:

  • Vrijstaand landhuis (Roeleveenseweg 25).
  Een prachtig woonhuis voorzien van alle moderne gemakken met een bruto vloeroppervlakte van 416 m2, waarvan 300 m2 wonen, een kelder van 41 m2 en een zonnige veranda van 54 m2. Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 49 are en 5 ca.
  • Boothuis en gastenverblijf met dubbele garage.
  Het boothuis, een zelfstandig appartement (of kantoor) met dubbele garage en een bruto vloeroppervlakte van 122 m2 waarvan 39 m2 wonen, de garage, trapkast en badkamer van 41 m2 en het boothuis van 10 m2. Dit is gelegen op een perceel ter grootte van 9 are en 45 ca.
  • Waterpartij met oevers en bomenrij (volle eigendom).
  Een prachtige watervlakte vol met karpers en steuren, gelegen op een perceel ter grootte van 6 ha, 13 are en 10 ca.
  • Grasland.
  Een perceel ter grootte van 80 are en 55 ca.
  • Natuurterrein.
  Een perceel ter grootte van 51 are en 60 ca.

  Het geheel dat te koop wordt aangeboden omvat het volgende:
  Perceeloppervlakte: 80.375 m2.
  Privé-water: 61.310 m2.
  Woonoppervlakte: 340 m2.
  Overige inpandige ruimte: 82 m2.
  Gebouwgebonden buitenruimte: 64 m2.
  Inhoud: 1.515 m3.

  Voor de indeling van de opstallen verwijzen wij graag naar de plattegronden.

  Bijzonderheden:
  • Het landhuis is volledig omheind (2m hoog) en te betreden via een automatisch hek.
  • Diverse camerasystemen (te bedienen met smartphone).
  • Keyless (middels vingerafdruk) toegang tot het terrein en de meeste opstallen.
  • Parkeren op eigen terrein met elektrische oplaadpunten en een (dubbele) garage.
  • Riante vissteiger aan het water.
  • Heerlijke veranda met buitenmuziekinstallatie en heater.
  • Jacuzzi (6 personen) met rustgevend uitzicht over het water.
  • Automatische sprinklerinstallatie in de tuin.
  • Hoogwaardige muziekinstallatie (Bang &Olufsen) in het hoofdverblijf.
  • Gedeeltelijke vloerverwarming, elektrische zonneschermen, stortkoker voor de was, HUE-verlichting (smart), op afstand bedienbare gordijnen en allerlei andere luxe features.
  • In-house café met horecakoelingen, biertapinstallatie, HD beamer en professionele karaoke-installatie.
  • Jacuzzi (3 personen) in de woning op de bovenverdieping.
  • Wasgelegenheid en grote opslagruimte in de kelder.
  • Natuurterrein.

  Beschrijving van de eigenaar:
  Dit jachthuis is gelegen vlakbij de uitvalswegen naar Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, op nog geen acht minuten rijden van het Haagse Binnenhof, vijftien minuten van de Schevenings Pier, 20 minuten van The Hague Rotterdam Airport en drie minuten van het ADO-stadion.

  Vanuit de Randstad rijdt u door een tunneltje een doodlopende landweg in, die u meteen middenin een rustiek natuurgebied brengt waar koeien, schapen en paarden deel uitmaken van het decor. U ontdekt vervolgens het volledig omheinde perceel (hoogte twee meter), voorzien van een camerasysteem, dat via een smartphone is te activeren. De eigenaar verschaft zich toegang via een automatisch hekwerk. Zowel de toegang tot het terrein, de woning als het bijgebouw zijn zonder sleutel toegankelijk dank zij vingerafdruk-technologie.

  Het zeventig jaar oude jachthuis en bijgebouw zijn nog geen tien jaar geleden volledig gerenoveerd en voorzien van veel technologisch gemak: een hoogwaardige (Bang & Olufsen) muziekinstallatie, volledige internetbekabeling, vloerverwarming, elektrische zonneschermen, HUE-verlichting (‘smart’ verlichting, die in alle kleuren en temperaturen kunnen worden ingesteld, bedienbaar door middel van een app) en op afstand bedienbare gordijnen.

  Wanneer u het jachthuis via de voordeur betreedt, komt u in een imposante hal die toegang biedt tot vrijwel alle vertrekken. Via de eetkamer komt u in de woonkamer, die is voorzien van een open haard. De woonkamer is verbonden met een serre, die als TV- kamer kan worden gebruikt. De landelijke keuken is voorzien van alle denkbare (inbouw)apparatuur, waarvan de koffiemachine, de stoomoven en de Amerikaanse koelkast op de waterleiding zijn aangesloten.

  De hal biedt tevens toegang tot een in-house café, die is uitgerust met horecakoeling, een biertapinstallatie, een HD-beamer en een professionele karaoke-installatie. De keuken biedt toegang tot de kelder, waar een ruime wasgelegenheid is, voorzien van een stortkoker. Hier is tevens een proviandkamer te vinden, alsmede een ruime opslagruimte voor wintersport- of duikartikelen.

  Via een in de nacht verlichte trap bereikt u de eerste verdieping, waar zich drie slaapkamers bevinden met elk een eigen badkamer. De riante hoofdslaapkamer is eveneens voorzien van een (gekoppelde) Bang & Olufsen-installatie en een verlichte jacuzzi, die geschikt is voor drie personen. Vanuit de hoofdslaapkamer kunt u het dakterras bereiken, dat uitzicht biedt op de opkomende zon en de tuin met een automatische sprinklerinstallatie.

  De veranda op de begane grond is ingericht met een comfortabel bankstel, dat is geplaatst onder een elektrische heater. Op deze plek geniet u ook van de apart bedienbare buiten-muziekinstallatie. Op de veranda staat bovendien een zespersoons jacuzzi. Aan de veranda grenst een beschut waterterras van ruim dertig vierkante meter, rondom voorzien van zitbanken. Een wandeling over de steigers biedt toegang tot twee watervlonders, die een mooi beeld geven van het rijke onderwaterleven van de plas waaraan het jachthuis is gelegen.

  Deze plas van 65.000 vierkante meter is gemiddeld acht meter diep en er zwemmen honderden karpers en tientallen exotische steuren in. Een fraaie beuk en treurwilg markeren de oevers van de plas, waar watervogels continu aan en afvliegen. Er leven maar liefst vijf ijsvogels op de plas, een uniek aantal op het totale Nederlandse ijsvogelbestand (100).

  Het grote oppervlak van de plas biedt volop mogelijkheden om te roeien of te kanoën. Vanuit het botenhuis brengt een fluisterbootje u desgewenst naar een (alleen per boot bereikbare) riante visstek 300 meter verderop. Onderweg passeert u een eilandje, waar kinderen kunnen spelen, bijvoorbeeld door te kamperen in een boomhut.

  Op het perceel is meer dan voldoende parkeerruimte, met elektrische oplaadpunten en een garage met een op afstand bedienbare automatische deur, die plaats biedt aan twee auto’s. Ook het gastenverblijf is volledig ingericht, met een keuken met vaatwasser, een ruime badkamer en Bang & Olufsen-apparatuur.

  Kortom: dit perceel met het prachtige jachthuis met gastenverblijf is een unieke, rustieke verblijfplaats, waar je echt ‘thuis komt’. Een goed onderhouden zeer luxe woning met gastenverblijf, garage en een botenhuis, die van alle gemakken is voorzien, middenin een unieke natuurrijke omgeving, mooi verscholen in de directe omgeving van de Haagse periferie.

  ______________________________________________________

  More privacy in the Randstad is almost impossible to find. Offered for sale includes 80.375 m2 of land with various buildings, located by a large private lake. You will never find something like this again – truly, a “once in a lifetime opportunity”.

  This unique project is located on a beautiful country road cul-de-sac on the border of The Hague and Zoetermeer, in a rural setting surrounded by nature and located by water. You feel like you’re on vacation in the comfort of your own home! At the same time, you’re about 10 minutes’ from the city centre. The highways to various directions of the country and to the The Hague city center are situated at a short distance. You can even land a helicopter nearby.

  The main residence is a beautiful country house. The atmosphere that the house offers - in combination with the unique location by a huge lake - is difficult to express in words. The property offered for sale includes the following:

  • Country house (Roeleveenseweg 25).
  A beautiful villa, equipped with all modern conveniences with a surface of 416 m2, of which 300 m2 of living space, a cellar of 41 m2 and a sunny veranda of 54 m2. This is located on a plot of size of 49 are and 5 centiare.
  • Boathouse, and guesthouse with double garage.
  The boathouse, an independent apartment (or office) with double garage contains a gross floor area of 122 m2, of which 39 m2 living space, the garage, stair cupboard and bathroom of 41 m2, and the boathouse of 10 m2. This is located on a plot of land of 9 are and 45 centiare.
  • A huge water feature with banks and rows of trees (in full ownership).
  A beautiful body of water full of carp and sturgeons. This is located on a plot of land of 6 hectare, 13 are and 10 centiare.
  • Grassland.
  A garden with an area of 80 are and 55 centiare.
  • Nature site.
  A plot the size of 51 are and 60 centiare.

  The whole that is offered for sale includes the following:
  Land area: 80.375 m2.
  Private lake: 61.310 m2.
  Living area: 340 m2.
  Other indoor space: 82 m2.
  Building bound outdoor space: 64 m2.
  Content: 1.515 m3.

  Particularities:
  • The country villa is completely fenced (2m high) and can be entered via an fully-automatic gate.
  • Various camera systems which can be operated via smartphone.
  • Keyless (fingerprint) access to the site and most buildings.
  • Parking on-site with electric charging points (plus another double garage).
  • Spacious fishing jetty on the water.
  • Lovely porch with outdoor music system and heater.
  • Jacuzzi (6 persons) with relaxing view of the water.
  • Automatic sprinkler system in the garden.
  • High-quality music installation (Bang & Olufsen) in the main residence.
  • Partial underfloor heating, electric awnings, chute for laundry, HUE lighting (smart), remote-controlled curtains and all kinds of other luxury features.
  • In-house café at the house with catering coolers, beer tap installation, HD beamer and professional karaoke installation.
  • Jacuzzi (3 persons) in villa on the upper floor.
  • Washing facilities and large storage space in the basement.
  • Nature site.

 • Location

  [ { "address": "Roeleveenseweg 25", "zipCode": "2716 RB", "city": "Zoetermeer", "lat": 52.0541684, "lng": 4.4194711, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • View sun path

 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen
Quick answer to your question?