Leyweg 148, Den HaagDownload brochure

Hartelijk dank voor uw interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Sold
Price
€ 175.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
District
Leyenburg
Location
Near busy road, In residental area, Clear view
Zipcode
2545 CW Den Haag
Type
Apartment w/ access balcony
BuildYear
1965
Build type
Existing
Parking
Public parking, Parking permit
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Living surface
82m²
Volume
244m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?


Share:
 • Floor plans

 • Description

  Gerenoveerde flatwoning van alle gemakken voorzien, met twee slaapkamers en héél véél licht én fantastisch uitzicht!

  ZEER SCHERPE BIEDEN-VANAF-PRIJS

  De getoonde prijs is geen 'vraagprijs' maar een 'bieden-vanaf-prijs'. Je kunt dus zelf bepalen wat de woning voor jou waard is. De uiteindelijke verkoopprijs kan hoger of lager uitvallen.
  De prijs per vierkante meter voor gelijkwaardige woningen met deze staat van onderhoud ligt rondom €2.750 per m², dus de verwachting is dat deze flink hoger is.

  DE WIJK
  Welkom in Leyenburg! (wist je dat Leyenburg volgens de laatste rapportages momenteel dé populairste wijk is voor kopers?) In deze rustige woonwijk vind je vooral flats en portiekwoningen, waarvan een deel gebouwd is voor de Tweede Wereldoorlog, en een deel na de oorlog tot de jaren '60. Aan de Veenendaalkade en de Soestdijksekade zorgen woonboten voor een gezellige en levendige sfeer. De wijk grenst aan het Zuiderpark waar je terecht kan voor een work-out of lekker kunt ontspannen, en waar in de zomer allerlei evenementen worden gepland voor jong en oud, zoals Parkpop en het Milan Festival.
  In het Florence Nightingalepark vind je een kinderboerderij. Heb je groene vingers maar zelf geen tuin? Dan kun je bijvoorbeeld in de buurttuin Zuiderpark (aan de Anna Polakweg) een volkstuintje huren.
  Voorzieningen zijn overal rondom je nieuwe woning te vinden! Zo staat aan de overkant van de weg het vernieuwde Hagaziekenhuis, met in haar voortuin een prachtige nieuwe wijk! Je dagelijkse boodschappen haal je bijvoorbeeld bij het winkelcentrum Leyweg aan het Monnickendamplein. Kortom: hier ben je van alle gemakken voorzien!

  DE WONING
  Deze heerlijke ruime en vooral lichte flatwoning is gerenoveerd. Kom binnen via het keurige portiek. Sportieve instelling? Pak de trap! Veel zware boodschappen? Kies dan voor de lift. Deze brengt je naar de 10e verdieping vanwaar je via de galerij binnenkomt in jouw nieuwe droomhuis.
  Aan de voorkant van de woning bevinden zich twee slaapkamers, waarvan één ruime master bedroom. De hal is ruim en voorzien van een inbouwkast waar je bijvoorbeeld jassen en tassen kwijt kunt.
  Aan de achterkant vind je – en bekijk vooral even de foto’s voor een goed beeld – de lichte(!) woon- en eetkamer. De grote ramen zorgen behalve voor licht ook voor een fantastisch uitzicht over Den Haag. Zo maak je nog eens indruk bij vrienden! Door het semi aparte eetgedeelte kun je de ruimte goed inrichten. De badkamer is, net zoals de keuken, volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Fijn detail: deze woning heeft een apart toilet. Kortom: zeker een bezichtiging waard!

  GOED OM TE WETEN:
  - Woonoppervlakte ruim 82m²
  - Actieve VvE: bijdrage € 310,00 per maand (inclusief stookkosten verwarming en waterverbruik)
  - Zeer lichte en ruime woon-/eetkamer
  - Moderne keuken en badkamer
  - Berging aanwezig
  - Bieden-vanaf-prijs
  - Verwarming via blokverwarming
  - Fantastisch uitzicht
  - Eigen grond
  - Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing

 • Location

  [ { "address": "Leyweg 148", "zipCode": "2545 CW", "city": "Den Haag", "lat": 52.0597026, "lng": 4.263792, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Documents

  Gebruik de code om de documenten bij deze woning te bekijken. Heeft u geen code? Vraag deze dan aan via het reactieformulier.

 • View sun path

 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen