Kepplerstraat 59 a, Den HaagDownload brochure

Hartelijk dank voor je interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Sold
Price
€ 1.000.000 k.k.
District
Regentessekwartier
Location
In residental area, Sheltered location, Open location
Zipcode
2562 VG Den Haag
Type
Patio house
BuildYear
1900
Build type
Existing
Garden
Yes, Side garden, South, 1000×1400cm
Rooms
12
Living surface
430m²
Plot surface
303m²
Volume
1672m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?

Curious about the area?

Check out our neighborhood page

Share:
 • Description

  Uniek en zeer ruim object, verscholen gelegen in het hart van het Regentessekwartier in Den Haag: nu in gebruik als evenementenlocatie, maar binnen het bestemmingsplan is er de mogelijkheid om deze om te zetten naar een woonbestemming: wát een huis heb je dan!

  DE BUURT:
  Gelegen in het zeer populaire Regentessekwartier, om de hoek van het Regentesseplein. Het staat hier bekend om de vele winkels, cafés en barretjes. Ook andere bekende en gezellige straten zoals de Weimarstraat, de Laan van Meerdervoort, de Thomsonlaan en de Fahrenheitstraat zijn in de buurt. Dus naast de lokale winkels, zijn ook alle grote supermarkten in de directe omgeving. Op een minuutje loopafstand ben je op het sportterrein 'de Verademing".
  Ook de bereikbaarheid is prima: niet alleen is het strand op fietsafstand, maar ook met het OV is er een goed verbinding: tram 3, 11 en 12 stoppen in de buurt en via de Laan van Meerdervoort-Javastraat zijn de A4 en A12 ook makkelijk bereikt.

  HET OBJECT:
  Via de plattegronden op Funda kun je heel goed een idee krijgen van de (huidige) indeling van het pand. Omdat het thans wordt gebruikt als evenementenlocatie moet u een beetje ‘door’ de huidige indeling kijken, maar we helpen u graag op weg:

  Entree via de poort naar de achtergelegen ruimte door een steeg, waar via schuifdeuren een kleine opslagplaats is (voor kliko’s/afval); waarna de overdekte binnenplaats met wenteltrap zich presenteert. Vanuit deze binnenzaal is er toegang tot alle ruimtes op de begane grond. Dit zijn de twee bars (met ieder een spoelkeuken), de daadwerkelijke keuken en dinerzaal, en de dansvloer met dubbele toiletten (uiteraard apart). Vanuit de bar is er toegang tot de moestuin aan de zijkant.

  Via de wenteltrap kom je op de overloop (ook te bereiken middels de normale trap achter in het object): een heus bordes met zicht op de binnenplaats. Vanaf dit bordes wederom toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Hier zijn twee privévertrekken, een twee dinerzalen, toiletten en een volwaardige keuken met spoel.
  Middels een zogenaamde vlizotrap is er tevens nog de mogelijkheid om naar de zolder te gaan. Hier is veel bergruimte maar tevens biedt deze kap veel uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt met toestemming van de gemeente bijvoorbeeld veel grote dakkapellen plaatsen of misschien juist wel een groot inpandig terras? Laat je fantasie de vrije loop.

  BIJZONDERHEDEN:
  - Het object is thans in gebruik als evenementenlocatie
  - Het zal leeg worden verkocht
  - Het is gelegen op eigen grond
  - Het extra deel van de tuin wordt gehuurd
  - Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing
  - Het verkochte beslaat in totaal 8 percelen grond
  - Bezichtigen op afspraak mogelijk

 • Location

  [ { "address": "Kepplerstraat 59", "zipCode": "2562 VG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0768024, "lng": 4.2844073, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • View sun path

 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

Related houses

Sold
Duinweg 11
Den Haag

Town house
218m² 6 bedrooms
€ 875.000 k.k.
Rented
Willem de Zwijgerlaan 38
Den Haag

Upper floor apartment
300m² 6 bedrooms
€ 1.000.000 k.k. — € 3.750 p.m. ex.
Sold
Nieuwe Uitleg 32
Den Haag

Canal house
197m² 4 bedrooms
€ 1.000.000 k.k.
Sold
Frankenstraat 5
Den Haag

Town house
248m² 6 bedrooms
€ 1.045.000 k.k.
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen
Quick answer to your question?