Goeverneurlaan 54, Den HaagDownload brochure

Hartelijk dank voor je interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Unfortunately we can not conclusively determine whether you are a human or an automated bot/spammer. Hence, we are unable to submit the form. Please retry or contact the real estate agent directly via email.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Specifications

Under offer
Price
€ 225.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
District
Laakkwartier en Spoorwijk
Location
Near busy road
Zipcode
2523 BL Den Haag
Type
Walk-up house
BuildYear
1931
Build type
Existing
Balcony
Yes
Parking
Public parking, Paid parking, Parking permit
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Living surface
76m²
Volume
260m³
Acceptance
Directly

Interested in this property?

Curious about the area?

Check out our neighborhood page

Share:
 • Description

  Op een zeer centrale locatie, in het bruisende en gewilde woongebied van Laakkwartier aan de Goeverneurlaan gelegen, een goed onderhouden top-etage met 3 slaapkamers en een lekker balkon aan de achterzijde!

  Welkom in Laakkwartier
  Op een steenworp afstand van het centrum, waar ooit de Haagse binnenhaven lag, ligt een diverse stadswijk met een no-nonsense karakter. De afgelopen jaren is deze wijk volop in ontwikkeling. Markante punten in de wijk zijn de Haagse Hogeschool en het ROC Mondriaan. Zij vormen het centrum van het groeiende studentenleven in Den Haag. Bijna de helft van de bewoners is tussen de 20 en 45 jaar. In de bevolkingssamenstelling zie je vele culturen terug, maar er is een opvallende kern van Nederlandse bewoners die soms al generaties lang hier wonen en sterk verknocht zijn aan deze wijk.

  In het gebied rond de oude Haagse binnenhaven (Laakhaven) zullen de komende jaren veel ontwikkelingen plaatsvinden met volop ruimte voor wonen, werken en ontspannen. Dit wordt een echte thuishaven voor pioniers, starters, studenten en wereldburgers. Er komen aantrekkelijke en zeer betaalbare woningen en ruimte voor particulieren om zelf een kavel te bebouwen.
  De Goeverneurlaan is de centrale as van de wijk. Hier vind je winkels, supermarkten en horeca in een omgeving die gebouwd is volgens de architectuur van Berlage. Op de fiets ben je in no-time in de binnenstad. Voor ontspanning kun je terecht in het Hof van Heden, een fraaie stadstuin, of je stapt op de fiets naar een van de oude parken in Rijswijk. Heb je groene vingers, maar zelf geen tuin dan kun je een volkstuintje huren aan het Hildebrandplein.

  Wij hebben heel veel moeite gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Niet alleen hebben we een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden, maar ook een uitgebreide video om alvast een goed (visueel) voorproefje te krijgen! Twijfel dus niet en kom langs!

  Wat maakt deze woning bijzonder?
  Deze bovenwoning ligt in aan de centrale ''laan'': kom binnen op de top etage Fijne en lichte woonkamer aan de achterzijde, goed in te delen met zit- en eethoek maar eventueel ook groter te maken door de wand tussen de woonkamer en de voorkamer eruit te halen. Tevens aan de woonkamer en de achterzijde van de woning direct aangrenzend een lekker balkon met de gehele breedte van de woning. Aan de rechter achterzijde van de woning bevindt zich de eerste slaapkamer. De tweede is aan de linker voorzijde, maar daarnaast aan de voorzijde de derde slaapkamer (welke ook als mogelijkheid bij de woonkamer getrokken kan worden) De badkamer vindt je in de hal waarbij in de hal ook het toilet zich bevindt. Comfortabel wonen is hier aan de orde!

  Nog meer goed om te weten:
  - Geheel voorzien van dubbel glas;
  - Cv ketel (2018) eigendom;
  - Energielabel C;
  - Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van €90,28,-
  - Erfpacht eeuwigdurend afgekocht (geen kosten meer)
  - Oplevering in overleg (kan snel)
  - Verkoper heeft de woning feitelijk nooit zelf bewoond
  - De lood-/asbest -en ouderdomsclause zijn van toepassing
  - Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing.

 • Location

  [ { "address": "Goeverneurlaan 54", "zipCode": "2523 BL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0600548, "lng": 4.3264179, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • View sun path

  Your browser does not support WebGL
 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Unfortunately we can not conclusively determine whether you are a human or an automated bot/spammer. Hence, we are unable to submit the form. Please retry or contact the real estate agent directly via email.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

Related houses

Sold
Herderslaan
Den Haag

Single family
80m² bedrooms
€ 200.000 k.k.
Sold
Centraal Station / Station HS
Den Haag

Apartment
100m² 2 bedrooms
€ 180.000 k.k.
Sold
Rond CS / HS / Laan van NOI
Den Haag

Upper floor apartment
bedrooms
€ 200.000 k.k.
Sold
Landrestraat 480
Den Haag

Walk-up flat
61m² 1 bedrooms
€ 225.000 k.k.
of

Good evening 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price
Quick answer to your question?