Beukstraat 119, Den HaagDownload brochure

Hartelijk dank voor uw interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Sold
Price
€ 250.000 k.k.
District
Bomen- en Bloemenbuurt
Location
In residental area
Zipcode
2565 XX Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1925
Build type
Existing
Parking
Public parking, Paid parking
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Living surface
80m²
Volume
282m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?


Share:
 • Description

  Helaas ben je net te laat voor dit leuke appartement! Niet getreurd, wij hebben altijd meer aanbod, waarvan ook veel aanbod wat (nog) niet op Funda staat. Neem contact met ons op!

  Leuk appartement in de populaire Bomenbuurt van Den Haag, gelegen tussen het strand en het stadscentrum van Den Haag.

  DE BUURT:
  De Bomenbuurt is een van de populairdere wijken van Den Haag, door zijn ideale ligging ‘tussen zand en turf’ in Den Haag. Op loopafstand van de Fahrenheitstraat met alle winkels aldaar, waaronder Albert Heijn, HEMA, Blokker, ABN Amro, Gall en Gall, maar ook kleinere winkels, restaurants en cafés.
  Zoals gezegd zijn het strand (en het centrum van Den Haag) op fietsafstand (of een medium-enthousiaste wandeling), maar net zo makkelijk kan er worden gekozen voor het OV: tram 3 en 16 en bus 21 stoppen letterlijk om de hoek. Station Hollands Spoor en Centraal Station zijn ook makkelijk bereikt, dus Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn ook snelle uitstapjes, net als de Rijkswegen A4 en A12 (via de Utrechtsebaan).

  HET APPARTEMENT:
  Entree in de hal met toegang tot alle vertrekken. De woon-/eetkamer loopt over de gehele lengte van het appartement. Aan de achterzijde is er toegang tot het balkon (middels openslaande deuren), aan de voorzijde laat een erker een goede hoeveelheid licht naar binnen. De kamer is strak, maar door het behoud van de ornamentenplafonds en schouwen, behoudt het enigszins het originele, klassieke karakter. De aparte keuken is ook gesitueerd aan de achterzijde. Voorzien van losse koelkast, klassieke wasbak en inbouwfornuis met afzuigkap. Ook vanaf hier is toegang tot het balkon: dat maakt het koken toch wat fijner!
  De twee slaapkamer zijn aan de voor- en achterzijde van het appartement, waarvan eentje een handig fonteintje heeft (en een wasmachine-aansluiting).

  GOED OM TE WETEN:
  - Gelegen op eigen grond
  - Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 50,00
  - Verkoopvoorwaarden Onesta van toepassing

 • Location

  [ { "address": "Beukstraat 119", "zipCode": "2565 XX", "city": "Den Haag", "lat": 52.0785734, "lng": 4.2707583, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • View sun path

 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen