Badhuisstraat 8, Den HaagDownload brochure

Hartelijk dank voor je interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Sold
Price
€ 250.000 k.k.
District
Scheveningen
Location
Near quiet road
Zipcode
2584 HK Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1907
Build type
Existing
Parking
Public parking, Paid parking, Parking permit
Rooms
3
Bedrooms
1
Living surface
66m²
Volume
240m³
Acceptance
directly

Interested in this property?

Curious about the area?

Check out our neighborhood page

Share:
 • Description

  Klussers, doe-het-zelvers opgelet! Zin om een woning van top tot teen aan te pakken en naar eigen smaak te verbouwen? Wij bieden nu dit charmante dubbel bovenhuisje aan ( met vergunning dakterras) op een geweldige locatie midden in Scheveningen. Alvast een idee krijgen? Zie bij de foto's alvast een optionele nieuwe indeling.

  LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
  Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. In de wijk Scheveningen vind je veel woningen van vóór 1916, maar ook veel jaren ‘30-woningen en woningen uit de jaren ‘80 van de vorige eeuw. Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter.

  Het ‘Dorp’, met de karakteristieke Oude Kerk en de Keizerstraat, is het ontmoetingspunt van vele wijkbewoners. Dicht op elkaar gebouwde hofjes met smalle straatjes geven sommige delen nog een authentiek vissersdorpkarakter. De Keizerstraat is de oudste en meest historische winkelstraat van Scheveningen. Je vindt hier veel kleine winkels en eettentjes, maar ook een grote supermarkt.

  Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke cafés en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie.

  In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is.

  Wat maakt deze woning bijzonder?

  Ten eerste dat je het helemaal kunt aanpassen naar je eigen smaak. De woning telt een aantal mogelijkheden tot indeling. De woning is licht door de vele ramen op de 1e verdieping en mogelijkheid tot het aanbrengen van diverse lichtstraten in het dak. Op de 2e verdieping kan je bijvoorbeeld denken aan een geweldig grote slaapkamer. Dit biedt tevens de mogelijkheid tot het realiseren van een trap naar het nog te plaatsen dakterras, waarvan de vergunning reeds verleend is door de gemeente.

  De woning:
  Wij hebben heel veel moeite gedaan om een zo goed mogelijk beeld van deze geweldige woning te geven. Niet alleen hebben we een zeer uitgebreide fotoreportage van de woning met plattegronden, maar ook een uitgebreide video om alvast een goed (visueel) voorproefje te krijgen! Twijfel dus niet en kom langs!

  Goed om te weten:
  - Gelegen op eigen grond;
  - Actieve VvE, met maandelijkse bijdrage van €136,- per maand;
  - Volledig naar eigen wens te verbuowen;
  - Vergunning dakterras is verleend door gemeente, en er is toestemming vanuit de VvE;
  - Eigen opgang;
  - Energielabel in aanvraag;
  - Door de verkoper worden de aansluitingen van gas, water en elektra verzorgd tot binnen de voordeur;
  - Bij de documentatie zijn tekeningen beschikbaar welke voorbeelden geven van de eventuele nieuwe indeling;
  - Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing.

 • Location

  [ { "address": "Badhuisstraat 8", "zipCode": "2584 HK", "city": "Den Haag", "lat": 52.1059816, "lng": 4.2794893, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Documents

  Gebruik de code om de documenten bij deze woning te bekijken. Heeft u geen code? Vraag deze dan aan via het reactieformulier.

 • View sun path

 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms

Related houses

Sold
Herderslaan
Den Haag

Single family
80m² bedrooms
€ 200.000 k.k.
Sold
Gerenoveerd appartement Vruchtenbuurt
Den Haag

Upper floor apartment
85m² 2 bedrooms
Starting bid € 285.000
Sold
Rond CS / HS / Laan van NOI
Den Haag

Upper floor apartment
bedrooms
€ 200.000 k.k.
Sold
Marktweg 249
Den Haag

Ground floor apartment
93m² 2 bedrooms
€ 225.000 k.k.
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen
Quick answer to your question?