Kepplerstraat 59, Den Haag

Specifications

Price
€ 1.200.000 k.k.
District
Regentessekwartier
Location
residential area
Zipcode
2562 VG Den Haag
Type
Hospitality
BuildYear
-1906
Total surface
430m²

Download Brochure


 • Description

  Hier viert men bruiloften, jubileums, bedrijfsfeesten of andere evenementen in de gezelligste feestzaal van Den Haag! Knus, ongedwongen en authentiek: dat is ’t Drieluik. Gezelschappen voelen zich hier heerlijk thuis!
  Ook is 't Drieluik een officiële trouwlocatie in Den Haag. Dat betekent dat u in Drieluik officieel de plechtigheid kan voltrekken en het ja-woord geven. En daarna.. er natuurlijk een fantastisch feest van maken!

  HISTORIE

  ANNO 1879
  Midden in Den Haag is ‘t Drieluik gevestigd. Vanaf 1870 is deze locatie gebruikt als smederij en voor het stallen van paarden. Het verhaal gaat dat de smid al een borreltje verkocht aan de boeren die op de markt stonden in de Weimarstraat. Deze boeren kwamen van het land en stalden tijdelijk hun paarden en karren bij de smid. Na 1945 hebben er geen paarden meer gestaan en werden de benedenruimtes verhuurd aan een loodgietersbedrijf, aannemersbedrijf en een metselaarsbedrijf. De bovenverdieping werd verhuurd aan kleine ambachtelijke bedrijfjes. Er heeft onder andere een meubelstoffeerder en een radiomeubelmaker gezeten.

  HORECA
  In 1972 heeft de horeca officieel haar intrede gedaan en zijn alle afzonderlijke gebouwen, 6 stuks in totaal, samen tot een geheel gevoegd. In 1999 is ‘t Drieluik van eigenaar veranderd en aangepast aan de huidige maatstaven zonder dat er ook maar iets van de nostalgische sfeer verloren is gegaan. In mei 2000 is het geheel officieel heropend door de wethouder uit Den Haag Dhr. Noordanus.

  DE RUIMTES

  Deze zijn als volgt onderverdeeld

  - De Binnenplaats
  - Het Café
  - De Regentenkamer
  - Het Koetshuis
  - De Kinderkamer
  - De Moestuin (gehuurd)

  HET OBJECT

  Entree via de poort naar de achtergelegen ruimte door een steeg, waar via schuifdeuren een kleine opslagplaats is (voor kliko’s/afval); waarna de overdekte binnenplaats met wenteltrap zich presenteert. Vanuit deze binnenzaal is er toegang tot alle ruimtes op de begane grond. Dit zijn de twee bars (met ieder een spoelkeuken), de daadwerkelijke keuken en dinerzaal, en de dansvloer met dubbele toiletten (uiteraard apart). Vanuit de bar is er toegang tot de moestuin aan de zijkant.
  Via de wenteltrap kom je op de overloop (ook te bereiken middels de normale trap achter in het object): een heus bordes met zicht op de binnenplaats. Vanaf dit bordes wederom toegang tot alle vertrekken op deze verdieping. Hier zijn twee privévertrekken, een twee dinerzalen, toiletten en een volwaardige keuken met spoel.
  Middels een zogenaamde vlizotrap is er tevens nog de mogelijkheid om naar de zolder te gaan. Hier is veel bergruimte maar tevens biedt deze kap veel uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt met toestemming van de gemeente bijvoorbeeld veel grote dakkapellen plaatsen of misschien juist wel een groot inpandig terras? Laat je fantasie de vrije loop.

  OPLEVERING

  Het Drieluik is momenteel nog in gebruik. Bij verkoop zal deze vrij van huur en pacht worden opgeleverd. Wij verkopen de BV met daarin het object. Het geheel is klaar om direct weer in gebruik genomen te worden en kan met alle benodigde zaken worden opgeleverd. Ook is er een mogelijkheid volgens het bestemmingplan om het object met de juiste vergunningen om te bouwen tot woning(en).

  GOED OM TE WETEN

  - Centraal gelegen in het populaire Regentessekwartier;
  - Thans in gebruik als horeca/evenementen-/trouwlocatie;
  - Mogelijkheid tot woonbestemming binnen het bestemmingsplan;
  - Eigen grond;
  - Ca. 429 m2 vloeroppervlakte;
  - Inventaris ter overname (deels inclusief);
  - Meerdere keukens;
  - Overdekte binnenplaats met ‘bordes’;
  - Het verkocht beslaat 8 percelen
  - Goed bereikbaar met de auto en OV.
  - Wij verkopen de BV met daarin het object.

  Dit unieke object is absoluut een bezichtiging waard. Dit kan via ons kantoor op afspraak geregeld worden. Wij zien je graag!

 • Location

  [ { "address": "Kepplerstraat 59", "zipCode": "2562 VG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0768024, "lng": 4.2844073, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Unfortunately we can not conclusively determine whether you are a human or an automated bot/spammer. Hence, we are unable to submit the form. Please retry or contact the real estate agent directly via email.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  recaptcha
  reCAPTCHA
  PrivacyTerms
of

Good afternoon 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price
Quick answer to your question?