Blog

Wat doen wij voor de courtage?

Uitgebreid (markt)onderzoek en papierwerk

Wij zorgen voor het verkopen van je huis, maar de werkzaamheden beslaan niet alleen een intakegesprek met de verkoper en het rondleiden van de uiteindelijke koper van het huis. Er zitten veel meer uren werk voor ons in. Aan het bepalen van de vraagprijs gaat een gedegen onderzoek vooraf. We zoeken bijvoorbeeld uit wat er vastgelegd is bij het Kadaster over het huis, en wat staat er in het bestemmingsplan over de omgeving? De vraagprijs is namelijk een belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie. Bijvoorbeeld in het onderhandelen en het bij de notaris krijgen van alle stukken voor de overdracht zit veel tijd. Vergeet het opstellen van de koopovereenkomsten ook niet.

Wil je een volledig overzicht van onze dienstverlening? Dat vind je terug op onze website.

Wij leren jou en je huis goed kennen

Voor een goede rondleiding van potentiële kopers verdiepen onze makelaars zich vooraf goed in de verkoopstrategie en in het huis zelf. Wij zorgen ervoor dat de potentiële koper een goed zicht krijgt op het huis en vooral op de voordelen van het huis. Voordat de bezichtigingen starten kunnen wij jou helpen met het zo goed mogelijk presenteren van het huis. Je krijgt bijvoorbeeld advies over hoe je het huis de meest optimale indruk kan laten maken. Ook kunnen wij samen met jou kijken hoe je de verkoopopbrengst nog verder kunt verhogen.

Je investeert voor een veel hogere verkoopopbrengst

Wij zijn niet de goedkoopste makelaar, maar wij zijn wel de beste investering. Zodra jouw woning bij ons in de verkoop komt, gaan we gelijk voor het grote publiek. Wij geven veel geld uit aan media en de promotie van jouw huis. Wij stellen zelfs een uitgebreid publiciteitsplan op. De ideale koper vind je namelijk niet alleen door het plaatsen van jouw huis op Funda. Een groter publiek bereiken betekent over het algemeen een betere verkoopopbrengst. Wat betreft onze courtage kun je waarschijnlijk een paar honderd euro besparen, maar onze strategie zorgt voor een duizenden euro’s hogere verkoopopbrengst. De investering verdien je dus zeker terug.

 

Wil je snel en voor de beste prijs jouw huis gunnen aan een koper? Samen met jou maken we graag een verkoopplan met daaraan gekoppeld een publiciteitsplan.

- Juul Dijkhuis
of

Good morning 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price
Quick answer to your question?