Blog

Interview: De Boers Openhaarden

Zoals de naam doet vermoeden, is Boers Openhaarden gespecialiseerd in advies en installatie van openhaarden. Het begon in 1974 als een installatiebedrijf, maar is nu uitgegroeid tot dé verwarmingsspecialist van Den Haag voor zowel particulieren en zakelijke klanten.

Waar Boers zich vooral in onderscheidt, is dat zij de klant volledig van A tot Z helpen: “Het begint allemaal bij de showroom waar klanten kunnen kijken en er een groot aanbod klaarstaat, maar daarna bieden we ook 100% service.”

Openhaarden hebben misschien onder sommige mensen een minder groen image ten opzichte van bijvoorbeeld een centrale verwarming, maar Boers zet zich ook in voor duurzaamheid: “Dit is heel belangrijk voor De Boers Openhaarden!”, leggen ze uit. “We maken gebruik van zogenaamd ‘Green Design’ voor het plaatsen van de openhaard. De bedoeling is dat de haarden niet alleen de ruimtes verwarming waar ze in staan, maar ook de overtollige warmte gebruikt kan worden voor de verwarming van andere ruimtes.”

De Coronacrisis was eerst even schrikken, maar dat gevoel werd eigenlijk al snel minder. “Mensen gingen massaal hun huis verbouwen en zaten toch een stuk meer thuis, waardoor het alsnog druk is en we veel openhaarden verkopen.” In de winkel draagt het personeel gepersonaliseerde mondkapjes en het is aan de klant zelf of zij ook een mondkapje willen dragen. Bij de ingang liggen allemaal mondkapjes klaar voor klanten en door de winkel ligt genoeg desinfectiemiddel.

De Boers begon in Scheveningen, maar is nu naar het Laakkwartier verhuisd: “Dit is een grote plek en goed aan te rijden voor iedereen. Het is wel zo dat hier vooral echt gericht bezoek is en we veel mond-tot-mondreclame genieten.” Door Corona is De Boers ook actiever geworden op internet, zoals Instagram, Pinterest en Facebook en er zijn in de showroom QR-codes geplaatst die het desbetreffende product meteen linken naar het product op de website.

 

Op zoek naar een nieuwe haard? Of advies en onderhoud van uw bestaande? Neem dan contact op met De Boers!

of

Good afternoon 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price
Quick answer to your question?