Weissenbruchstraat 105, Den Haag


Download brochure

Hartelijk dank voor uw interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Price
€ 839.000 k.k.
District
Nassaubuurt
Location
Near quiet road, In residental area
Zipcode
2596 GC Den Haag
Type
Terraced house
BuildYear
1925
Build type
Existing
Garden
Yes, Backyard, Southeast, 5×9cm
Parking
Public, Payed, Permit
Rooms
6
Bedrooms
5
Living surface
182m²
Plot surface
114m²
Volume
660m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?


Share:
 • Description

  Werkelijk een fantastisch compleet gerenoveerd woonhuis met een heerlijke tuin in één van de leukste straten van het geliefde Benoordenhout.

  DE OMGEVING
  Benoordenhout is een rustige wijk met een luxe en groen karakter. Je vindt er veel grote eengezinswoningen en twee-onder-een-kapwoningen. Het grootste deel van de wijk is ontwikkeld in de periode 1915 tot en met 1959. De Nassaubuurt is de oudste buurt (bouw rond 1890) en Duinzigt is de nieuwst buurt (bouw rond 1970). Door de wijk lopen groene lanen en straten en bredere singels met groenstroken. Landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos en Clingendael liggen op een steenworp afstand.

  Op diverse locaties in de wijk (Van Hoytemastraat, Willem Royaardsplein, Weissenbruchstraat) vind je een breed assortiment aan ambachtelijke speciaalzaken en kun je terecht voor je dagelijkse boodschappen. Ook vind je er enkele exclusieve mode- en woonwinkels en een groot aanbod aan leuke restaurants en barretjes.
  Benoordenhout is een groene woonwijk met veel recreatiegebied op loopafstand waaronder landgoederen en grote natuurgebieden zoals Oostduin, Arendsdorp, het Haagse Bos, Clingendael en Oosterbeek.

  Wat maakt de woonhuis aan het Weissenbruchstraat 105 nog meer bijzonder?

  - Het ligt in een heerlijk & populaire straat in het fraaie Benoordenhout. Op steenworpafstand van diverese winkels, valkbij het centrum. Een belangrijk ding bij vastgoed is de locatie en dat zit bij deze woning wel goed!
  - Compleet gerenoveerd en heringedeeld waardoor veel ruimte en veel luxe is gecreëerd, denk aan 2 badkamers, meerdere extra toiletten, veel lichtinval en een riante achtertuin (op de zonkant).
  - Veel (slaap)kamers..! maar liefst (5)
  - En als klap op de vuurpijl een fantastische keuken met o.a een Quooker en Siemens inbouwapparatuur in deze luxe keuken is over echt alles nagedacht. Wat een huis!

  Wij hebben 360 graden foto's en een heus filmpje laten maken dus ga er maar eens rustig voor zitten. Via de plattegronden op Funda kun je ook heel goed de indeling van de woning zien. (Wist je dat je via funda ook de woning direct kunt inrichten met de plattegrond optie? Probeer het maar eens!)

  BIJZONDERHEDEN:

  • Gelegen op eigen grond;
  • In 2019 geheel gerenoveerd;
  • Voorzien van alle gemakken en luxe
  • 2 % clausule van toepassing
  • Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing;
  • Oplevering in overleg, kan snel!

 • Location

  [ { "address": "Weissenbruchstraat 105", "zipCode": "2596 GC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0902836, "lng": 4.3209998, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Documents

  Gebruik de code om de documenten bij deze woning te bekijken. Heeft u geen code? Vraag deze dan aan via het reactieformulier.

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
 • View sun path


Related houses

Koningsplein 14 14A
Den Haag

Town house
223m² 5 bedrooms
€ 750.000 k.k.
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen