Gevers Deynootweg 42, Den Haag


Download brochure

Hartelijk dank voor uw interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Unieke locatie aan zee
Price
€ 450.000 k.k.
Decoration
Partly furnished
District
Scheveningen
Zipcode
2586 BM Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1934
Build type
Existing
Balcony
Yes
Parking
Public, Payed, Permit
Rooms
5
Bedrooms
3
Living surface
129m²
Volume
417m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?


Share:
 • Description

  Jullie kans op dit fantastisch gerenoveerde dubbel bovenhuis gelegen op een unieke locatie aan zee. Een leven in luxe...

  Er worden hier in dit mooiste stuk van de straat maar zelden dit soort appartementen aangeboden en al zeker niet in deze luxe staat van afwerking. Dit appartement heeft werkelijk alles wat je je kunt wensen.

  De Gevers Deynootweg 42. Zorg dus dat je er snel bij bent.

  Wat maakt de de woning aan de Gevers Deynootweg 42 nog meer bijzonder?

  - Het ligt zo ongeveer aan het strand en de zee, en op nog geen 5 minuten lopen van winkelcentra zoals de Palacepromenade met allerlei soorten winkels. Een heel belangrijk ding bij vastgoed is de locatie en dat zit bij deze woning wel goed!

  - Aan de achterzijde heb je twee heerlijk privé gelegen balkons alhoewel je in de praktijk wellicht liever even naar het strand toe huppelt.

  - De hele woning is zojuist compleet gerenoveerd waarbij ook de leidingen en bedrading etc. zijn vervangen.

  - De badkamer is compleet vernieuwd en samen met het toilet uitgevoerd met een prachtige tegel en nieuw sanitair.

  - Over de indeling van het appartement is erg goed nagedacht, de badkamer zit vast aan de master bedroom en achter een muur waar de TV aan kan hangen zit een mooie vaste garderobekast.

  - De keuken is werkelijk een plaatje. Alles er op en eraan en schitterend uitgevoerd en verdiept geplaatst. Een heerlijke plek om in te werken en bij te zitten.

  - De zwarte kozijnen met glazen deuren zijn in combinatie met de fantastisch fraaie visgraat gelegde parketvloer een lust voor het oog.

  - Ideaal geschikt voor een stel of gezin, een zeer gewilde plek om in te wonen.

  - Ruime (slaap)kamers.

  INDELING

  Entree via open portiek; tochtportaal met prachtige zwarte kozijnen en glazen deuren naar de zeer ruime living; prachtige visgraat vloer over de hele etage; strak gestuukte muren en wanden met aan de achterzijde een nieuwe hoogglans keuken met een mooi eiland welke van alle gemakken is voorzien; via de openslaande deuren aan de achterzijde is direct vanuit de woonkamer toegang tot één van de twee achterbalkons welke over de hele breedte van de woning gesitueerd zijn; in de hal bevinden zich nog het toilet, vaste kast en de trap naar de topetage; via de overloop is er toegang tot maar liefst 3 slaapkamers, waarvan er één thans als kastenkamer gebruikt en een apart washok en toilet. De master bedroom heeft zijn eigen luxe badkamer welke prachtig is uitgevoerd en voorzien is van alle gemakken. Ook hier aan de achterzijde over de hele breedte toegang tot een tweede balkon.

  Bijzonderheden:

  • Onlangs gerenoveerd
  • Unieke afwerking
  • Eigen grond
  • Rondom dubbel glas
  • Verkoopvoorwaarden Onesta van toepassing

 • Location

  [ { "address": "Gevers Deynootweg 42", "zipCode": "2586 BM", "city": "Den Haag", "lat": 52.1096816, "lng": 4.2781712, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Documents

  Gebruik de code om de documenten bij deze woning te bekijken. Heeft u geen code? Vraag deze dan aan via het reactieformulier.

 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  

Related houses

Sold under reservation
Anna van Buerenplein 112
Den Haag

Upper floor apartment
100m² 2 bedrooms
€ 469.500 k.k.
Sold under reservation
Berberisstraat 119
Den Haag

Ground floor apartment
106m² 3 bedrooms
€ 375.000 k.k.