Belgischeplein 7, Den Haag


Download brochure

Hartelijk dank voor uw interesse in deze woning.

› Klik hier om de brochure te downloaden

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Specifications

Sold
Price
€ 725.000 k.k.
District
Belgisch Park
Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Zipcode
2587 AN Den Haag
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1909
Build type
Existing
Garden
Yes, Terrace, Southwest, 243×398cm
Balcony
Yes
Parking
Public
Rooms
7
Bedrooms
5
Living surface
169m²
Volume
687m³
Acceptance
in consultation

Interested in this property?


Share:
 • Description

  Fantastisch gelegen aan prachtig plein in het Belgisch Park, uniek en gerenoveerd zeskamer dubbel bovenhuis in één van de meest karakteristieke stukjes van Scheveningen.

  DE OMGEVING
  Gelegen aan het groene Belgischepark – in het Belgisch Park. Om de hoek van de Badhuisweg met het prachtige uitzicht over het Kurhaus, enkele minuten lopen van de Nieuwe Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en – uiteraard – het strand van Scheveningen en de Boulevard. Geen zin om in de zomer weg te kwijnen in de files naar het strand? Neemt u toch gewoon de fiets! Of beter nog: wandel of ren lekker naar die beachclub (uiteraard is hardlopen net zo fijn in het naastgelegen Westbroekpark.
  Geen zin in Scheveningen? Neem de auto, tram, bus of fiets naar het centrum van Den Haag! U bent er binnen 10 minuten. Een drankje op het Plein, shoppen in de Spuistraat: het kan allemaal! Mocht zelfs Den Haag niet genoeg zijn, dan stapt u lekker op de trein (Centraal Station en Hollands Spoor zijn beide makkelijk bereikbaar) of neemt u de auto (via de Raamweg en Utrechtsebaan bent u meteen op de A12) naar alle andere uithoeken van Nederland!

  Wat maakt de de woning aan het Belgisch Plein nog meer bijzonder?

  - Het ligt in een heerlijk rustige straat aan een prachtig plein op een minuut loopafstand van de Stevinstraat, de duinen en op nog geen steenworp afstand van het strand van Scheveningen. Een belangrijk ding bij vastgoed is de locatie en dat zit bij deze woning wel goed!
  - Gerenoveerd en heringedeeld waardoor veel ruimte en luxe
  - 2 badkamers, meerdere extra toiletten en veel buitenruimtes
  - Erg veel slaapkamers..!
  - En als klap op de voorpijl een zee van licht, wat een heerlijk huis!

  INDELING

  Via de plattegronden op Funda kun je heel goed de indeling van de woning zien. (Wist je dat je via funda ook de woning direct kunt inrichten met de plattegrond optie? Probeer het maar eens!)

  BIJZONDERHEDEN:

  • Eigen grond;
  • Uniek gelegen object;
  • VvE is thans nog niet actief
  • Onesta verkoopvoorwaarden van toepassing;
  • Oplevering in overleg.

 • Location

  [ { "address": "Belgischeplein 7", "zipCode": "2587 AN", "city": "Den Haag", "lat": 52.1092976, "lng": 4.2919036, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Documents

  Gebruik de code om de documenten bij deze woning te bekijken. Heeft u geen code? Vraag deze dan aan via het reactieformulier.

 • View sun path

 • Any questions or arrange a viewing?

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen