Fahrenheitstraat 457, 's-Gravenhage

Specifications

Rented
Price
€ 975 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Valkenboskwartier
Location
In residental area
Zipcode
2561 EA 's-Gravenhage
Type
Upper floor apartment
BuildYear
1935
Build type
Existing
Rooms
3
Bedrooms
1
Living surface
80m²
Volume
240m³
Acceptance
directly

Download Brochure


 • Description

  Volledig gerenoveerd en in charmante oude stijl teruggebrachte ruim 3-kamerappartement gelegen aan het leukste gedeelte van de Fahrenheitstraat in het gewilde Valkenboskwartier. De originele details in de woning zijn volledig in stand gehouden en waar nodig gerestaureerd. De woning is onder meer voorzien van mooie zware binnendeuren en een mooie en-suite separatie met glas in lood ramen.

  Het appartement beschikt over een zeer ruime slaapkamer met een prachtig hoog plafond. De ruime woon/eetkamer staat direct in verbinding met de luxe keuken welke is voorzien van alle gemakken.

  Indeling:
  Entree appartement via open portiek op de 1e etage.
  Ruime woonkamer ensuite met ruime eetkamer, schouwen met ingebouwd wijnrek en ensuite-servieskasten. Ruime inloopkast in de hal. Washok met aansluiting voor de wasmachine en droger. Perfect gerenoveerd toilet met sjieke vloer en zwevend toile met fonteintje. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met ensuite een fantastische moderne badkamer voorzien van inbouwkranen en wastafelmeubel. Balkon aan de achterzijde met handige balkonkast.

  - Huurprijs EUR 975 per maand exclusief gas, water en licht.
  - Waarborgsom ter hoogte van twee maanden borg

  Kortom leuk appartement op een toplocatie, wees er snel bij!

 • Location

  [ { "address": "Fahrenheitstraat 457", "zipCode": "2561 EA", "city": "'s-Gravenhage", "lat": 52.0756266, "lng": 4.2725313, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?