Denneweg 57 *, Den Haag

Specifications

Verkocht
Price
€ 350.000 k.k.
District
Voorhout
Location
city center, mall
Zipcode
2514 CD Den Haag
Type
Shop
BuildYear
1904
Total surface
86m²
Floors
1
Front width
3580
Units from
86m²

Download Brochure


 • Description

  < ENGLISH BELOW >

  Prachtige bedrijfsruimte gelegen in het oude centrum in misschien wel de gezelligste winkelstraat van Den Haag: de Denneweg. De Denneweg is gelegen in het "buurtschap 2005" en heeft vele winkels, galeries, uitgaansgelegenheden en restaurants met terrassen. Tevens bevind de Denneweg zich in een wijk met vele bezienswaardigheden en veel (inter) nationale organisaties. Ook dit pand heeft de mogelijkheid tot een terras. Gelegen om de hoek van het Lange Voorhout, de Maurits- en Hooikade, en in het verlengde van de Frederikstraat.
  Er zijn plannen van de gemeente om de wijk een nieuwe naam te geven: 'Het museumkwartier', aangezien er meer dan 14 musea en culturele instellingen in de wijk te vinden zijn. Verder wordt er op het Tournooiveld een ondergrondse parkeergarage gebouwd met 320 parkeerplekken, om de parkeerdruk in het centrum af te nemen. In januari 2017 zal deze af zijn.

  De winkel staat nu leeg en werd gebruikt als Italiaanse traiteur. De winkel is te huur voor een periode van 5 jaar tegen een huurprijs van € 1.605,= per maand.

  De mogelijkheden volgens het bestemmingsplan zijn: detailhandel, dienstverlening en horecawerkzaamheden in de categorie 'licht'. Bruto Vloeroppervlakte: 89 m2

  Bereikbaarheid is ideaal: er stoppen verschillende trams om de hoek en er is parkeermogelijkheid in de Denneweg zelf (voor zover je dat mag verwachten in het centrum van Den Haag). Ook het Centraal Station is ook enkele minuten verwijderd. Meerdere uitvalswegen zijn makkelijk bereikbaar

  Indeling:
  Het pand betreft een langgerekte bedrijfsruimte. De 'hoofdruimte' bestaat uit een deel welk rechthoekig is in vorm. Daaraan vast (er is een soort scheiding in de vorm van een funderingspaal) zit een toilet met daarachter een aparte ruimte welke op het moment dienstdoet als keuken, maar uiteraard voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt (opslag/kantoor/etc). Achter de keuken zit nog een ruime berging.

  N.B. Het dubbel bovenhuis boven de bedrijfsruimte staat ook te koop, dus het is mogelijk om het hele pand in bezit te krijgen.

  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Beautiful business property situated in the old town in perhaps the liveliest shopping street in The Hague: the Denneweg. The Denneweg is located in the "buurtschap 2005" (neighbourhood) and has many shops, galleries, nightlife and restaurants with terraces. The Denneweg is also located in an area with many attractions and many (inter) national organizations. Also, this property has the possibility of a terrace. Located at the corner of Lange Voorhout, the Maurits- and Hooikade, and in line with the Frederikstraat.

  The building is now used as an Italian caterer and is rented for a period of 5 years at a rent of € 1595, = per month.

  The possibilities according to the zoning are: retail, service and catering operations in the 'light'. groos floor surface: 89 m2

  Accessibility is great: served by several trams around the corner and there is parking in the Denneweg itself (as far as you might expect in the center of The Hague). The Central Station is also minutes away. Several roads are easily accessible

  layout:
  The property is an elongated business property. The 'main room' consists of a part which is rectangular in shape. Attached to it (there is a type of separation in the form of a foundation pile), there is a toilet and behind it a separate space which serves as a kitchen, but of course can be used for different purposes (storage / office / etc). Behind the kitchen is a large storage room.

  N.B. The double house above the business premises is also for sale, so it's possible to get possession of the entire property.

 • Location

  [ { "address": "Denneweg 57", "zipCode": "2514 CD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0858331, "lng": 4.311972, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?  
+

Wat is mijn huis waard?

Bereken direct de geschatte waarde.

Direct berekenen