Vlamingstraat 61, Zoetermeer

Specifications

Price
€ 549.000 k.k.
Location
Near waterfront, Near quiet road, In residental area
Zipcode
2713 RT Zoetermeer
Type
Half detached house
BuildYear
1875
Build type
Existing
Garden
Yes
Rooms
4
Bedrooms
3
Living surface
222m²
Plot surface
431m²
Volume
710m³
Acceptance
in consultation

Download Brochure


 • Description

  Goed onderhouden half vrijstaande woonboerderij en winkel of werkruimte met prachtige tuin gelegen in een van de oudste staatjes van Zoetermeer.

  In deze riante woonboerderij is het heerlijk wonen, zeker door de mogelijkheid ernaast ook te kunnen werken. Het is gelegen in een prachtig straatje waar een grachtje doorheen loopt met gezellig dorpsachtig karakter. Toch is het huis zeer centraal gelegen op loopafstand van het winkelcentrum ‘Stadshart’ en diverse groenvoorzieningen. Openbaar vervoer, uitvalswegen liggen op zeer korte afstand.

  Indeling:
  Ruime voortuin behorende bij het woonhuis en daarnaast een oprit behorende bij de winkel waar je makkelijk 4 auto’s in totaal kan parkeren.
  Voordeur woonhuis, tochtportaal, ruime woonkamer, trapje naar een iets lager niveau waar de keuken zich bevind en een gangetje naar de eerste badkamer, toilet en slaapkamer. Vanuit de woonkamer een trap naar de eerste verdieping, overloop en ruime slaapkamer met 2 vaste inbouwkasten, trap naar de tweede verdieping met de tweede badkamer, ruime zolderruimte en slaapkamer.
  Vanuit de keuken kunt u de grote tuin in met heerlijk betegeld zonneterras, dit loopt diep door naar de achtertuin waar gras ligt en een schuur staat.

  De woning en de winkel zijn tevens bereikbaar vanaf de achterzijde via een pad tussen de woning en de winkel welke afsluitbaar is door middel van een hek. Het voordeel is dus dat je gemakkelijk de winkel en de woning kan betreden via de tuin zonder om te hoeven lopen.

  Vanuit de tuin komt u via de aanbouw behorende bij de winkel in de winkel. Met een vaste trap is de ruime vliering bereikbaar welke momenteel gebruikt wordt als opslagruimte.
  Dit betreft een grote ruimte met detail handel vergunning welke voor verschillende doeleinden gebruikt zou kunnen worden zoals winkel, atelier, garage of werkplaats. Het zou zelfs mogelijk zijn dit gebouw om te bouwen naar woonruimte!

  Bijzonderheden:
  - Woning wordt verkocht met naastgelegen winkel met detail handel vergunning
  - Woning en winkel beschikken over dubbel glas
  - Gelegen op eigen grond

  Maatvoering:
  Perceeloppervlakte: 431m2
  Netto vloeroppervlak woning (61): 142m2
  Netto vloeroppervlak woon / winkel (63): 80m2
  Buitenruimte: 269 m2

 • Location

  [ { "address": "Vlamingstraat 61", "zipCode": "2713 RT", "city": "Zoetermeer", "lat": 52.0583191, "lng": 4.4890884, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
 • Reply

  The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

  Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

  How much is ?